Search
Close this search box.

Kush Jemi

Decagon Technology është e përkushtuar për të ofruar zgjidhje novatore për infrastrukturën e IT, zhvillime të webfaqeve dhe aplikacioneve si dhe projektime të inxhinierisë civile. Me një histori të pasur dhe një angazhim për përsosmëri, Decagon është krenar t’u shërbejë komuniteteve.

ne operojmë në fushat më poshtë

Çdo koncept fillon me dizajnin dhe dizajnerët tanë janë vazhdimisht në kërkim të mënyrave të reja për t’ju mahnitur.

Zgjidhje Rrjeti & IT

Ekipi ynë i profesionistëve me përvojë të IT-së mund të projektojë, implementojë dhe mirëmbajë infrastrukturën e rrjetit tuaj.

Zhvillim softuerë & aplikacione

Ne përdorim teknologjitë më të fundit dhe praktikat më të mira për të ofruar produkte me cilësi të lartë që tejkalojnë pritshmërit tuaja.

Topografi & Inxhinieri

Ne mund t’ju ofrojmë ekspertizën që ju nevojitet për të planifikuar dhe ekzekutuar me sukses projektet tuaja.

Hartografi & Gjeohapësinor

Ne përdorim teknologjitë më të fundit të hartografisë për të ofruar informacion të saktë dhe të zbatueshëm.

Realiteti i Shtuar & Virtual

Ne përdorim teknologjitë AR për të krijuar përvoja interaktive që angazhojnë dhe argëtojnë.përdoruesit.

Lexoni blogun tonë

Eksploroni perspektiva të reja, njohuri ekspertësh dhe histori magjepsëse në blogun tonë. Zhytuni në një botë njohurish dhe zbulimesh – bashkohuni me ne në një udhëtim mësimi dhe frymëzimi!

PSE TË GJITHA FAQET DUHET TË PËRDORIN VIDEO

9 SANITARY DRAINAGE DESIGN RECOMMENDATIONS

AlbGIS Geportal

AlbGis është një produkt i Decagon Technology AlbGis ofron disa

Dyqani Virtual

Në dyqanin tonë online, ne përpiqemi të ofrojmë një përvojë të jashtëzakonshme blerjeje për klientët tanë. Me një gamë të gjerë produktesh të kuruara me kujdes nga markat dhe artizanët e besuar, ne ofrojmë një përzgjedhje të larmishme për t’iu përshtatur shijeve dhe preferencave tuaja individuale.

Çmimi origjinal qe: 28.000 €.Çmimi i tanishëm është: 25.000 €. me TVSH
Çmimi origjinal qe: 2.800 €.Çmimi i tanishëm është: 2.500 €. me TVSH
Çmimi origjinal qe: 6.400 €.Çmimi i tanishëm është: 6.200 €. me TVSH

No posts were found for provided query parameters.

Qëndra e dijes

Zhbllokoni njohuritë, fitoni ekspertizë dhe eksploroni Qendrën tonë Mësimore. Porta juaj drejt burimeve të vlefshme, këshillave të ekspertëve dhe njohurive të përshtatura për rritjen dhe suksesin tuaj.

Perllogaritja e prurjeve me Metoden racionale

Decagon Technology ju vjen ne ndihme te gjithe projektuesve hidroteknik

Llogaritesi i kanaleve te hapur

This open channel flow calculator will help you find

Introduction and Getting Started

Çfarë është AlbGIS?

AlbGis është një produkt i Decagon Technology në bashkëpunim me SRP Albanian Engineering. AlbGis ofron disa shërbime dhe nënprodukte. Fokusi kryesor është Albgis Gjeoportal. Gjeoportali është një platformë e dedikuar për të mbledhur, ruajtur dhe shpërndarë informacione gjeografike. Kjo platformë mund të përdoret në një numër të gjerë aplikimesh, përfshirë planifikimin e territorit, menaxhimin e mjedisit, hartimin e politikave dhe analizat e tregut.
#

Do you need help overcoming life's challenges?

I’m here to help! Make the first step to improve your life by reaching out today.