Search
Close this search box.

Alpha 5i GNSS Set Rover+Base

Alpha 5i RTK me të gjitha bandat dhe të gjithë mbështetjen e sistemit satelitor funksionon mirë me shpejtësi më të lartë të llogaritjes. Ai është në gjendje të marrë një lidhje të shpejtë, një matje të shpejtë, një kërkim të shpejtë për satelitë dhe një rregullim të shpejtë. I pajisur me sistem inercial me precizion të lartë, një transceiver radio ultra të gjatë të integruar, Alpha 5i punon më gjatë, më shpejt me saktësi më të lartë.

  • 780g
  • 2sec fikse
  • 25h orë pune
  • Transmetuesi i integruar integruar radio mund të mbulojë një gamë prej 8-16 KM

Çmimi origjinal qe: 6.400 €.Çmimi i tanishëm është: 6.200 €. me TVSH

SKU ALPHA002SUR Kategori , Tags , , ,

Informacion shtesë

Peshë 0,78 g/kg
Përmasa 13,8 × 6,8 cm
Brand

Alpha Surveying

Packing List

Note: Items marked with are included in the package, while items marked with are no not included!

αLink Radio

The built-in integrated radio transceiver can cover a range of 16 KM,  performs as well as the external large radio station.

0

Km Regular

0

KM Enhance

High-precision INS

The newest tilt compensation technology integrate the GNSS algorithm with sensors and improves by 30% in its measurement accuracy,which meets the 2cm accuracy requirement of the surveying and mapping, and structural engineering.

Covered Points
Dense Forest
Underground Points
Building Corners
Hiding Points
Dangerous Points
60°tilt
0 CM
GNSS
Channels 1116
Signal Tracking GPS: L1C/A, L1C, L2C, L2P, L5
BDS: B1I, B2I, B3I, B1C, B2a, B2b, ACEBOC
GLONASS: G1, G2, G3
Galileo: E1, E5a, E5b, E6
QZSS: L1C/A, L1C, L2C, L5
SBAS:L1,L5
High Precision Static H:±(2.5+0.5×10-6D)mm
V:±(5+0.5×10-6D)mm
RTK H:±(8+1×10-6D)mm
V:±(15+1×10-6D)mm
Tilt Compensation
Accuracy ±(8+0.3TILT)mm
Angle 0~70°
Update Rate 400 Hz
System Parameters
System Linux
ROM 8G
Data Record RINEX
Bluetooth BT 5.0
4G LTE GSM:B2/B3/B5/B8
UMTS:B1/B2/B4/B5/B6/B8/B19
LTE-TDD:B38/B39/B40/B41
LTE-FDD:B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B12 /B13/B18/B19/ B20/B25/B26/B28
Radio
Power 1w/2w
Frequency 410-470MHz
Mode Rx & Tx

Me te shiturat

Përshëndetje atje! Shpresoj te jeni mire sot. Jam i emocionuar të ndaj me ju disa produkte të pabesueshme që kanë dalë nga raftet tona së fundmi! Përveç artikujve të mrekullueshëm që keni shfletuar tashmë, a mund t’ju sugjeroj të hidhni një sy në produktet tona më të shitura?

#

Do you need help overcoming life's challenges?

I’m here to help! Make the first step to improve your life by reaching out today.