Search
Close this search box.

Na Kontaktoni

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t’ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur!

Do të donim të flisnim me ju.
Mos ngurroni të kontaktoni duke përdorur detajet e mëposhtme.

Kontaktoni

+355 68 40 455 702

info@decagonltd.com

Decagon Technology

Pll Nr-20. Kati i pare, Nr. Pasurise 1/1331-N8, ZK 8532, Lagja Bishanak , Rr.Skenderbej, Fier, Shqiperi

Orari

E Hene - E Premte

09:00 - 17:00

Fundjave

Mbyllur

#

Do you need help overcoming life's challenges?

I’m here to help! Make the first step to improve your life by reaching out today.