Search
Close this search box.

Rreth Nesh

Decagon Teknologjia është e përkushtuar për ofrimin e zgjidhjeve inovative për infrastrukturën e TI-së, zhvillimin e ueb-it, aplikacioneve dhe projektet e inxhinierisë civile. Me një histori të pasur dhe një angazhim për përsosmëri, Decagon është krenar që u shërben komuniteteve.

duke u bërë ata që jemi.

DECAGON TIMELINE
2009
2010
2016
2023
Our mission
Our mission is to enhance the quality of life in the communities we serve by providing exceptional services. We strive to deliver projects that are innovative, sustainable, and of the highest quality. At Decagon, we are guided by a set of core values that define who we are and what we stand for.
Integrity:
We maintain the highest ethical standards in everything we do. Quality: We are committed to delivering projects of the highest quality, on time and within budget.
Innovation:
We embrace new technologies and approaches to create innovative solutions for our clients.
Sustainability:
We are committed to sustainable design and construction practices that benefit our clients and the environment.
Collaboration:
We believe in the power of collaboration, and we work closely with our clients, partners, and stakeholders to deliver the best possible results.
Previous slide
Next slide

Disa vepra nga e kaluara jonë.

Kemi kënaqësinë t’ju prezantojmë një vitrinë të jashtëzakonshme të punës sonë cilësore, e cila është bërë me përkushtim dhe pasion nga viti 2009 deri në vitin 2016. Kemi patur kënaqësinë të punojmë me shumë kompani me famë në Shqipëri dhe në mbarë Evropën dhe kjo na jep gëzim i jashtëzakonshëm për të shfaqur disa nga krijimet tona më të paharrueshme. Ekipi ynë ka zhvilluar disa faqe interneti që kanë vendosur një pikë referimi për sa i përket funksionalitetit, estetikës dhe përvojës së përdoruesit. Çdo faqe interneti që kemi krijuar është krijuar me një kuptim të thellë të nevojave të klientëve tanë dhe është ekzekutuar me vëmendje të përpiktë ndaj detajeve. Ne jemi krenarë të themi se puna jonë ka kontribuar në rritjen, suksesin dhe rëndësinë e klientëve tanë në industritë e tyre përkatëse. Shpresojmë që kjo vitrinë t’ju frymëzojë dhe të jetë një dëshmi e standardeve të larta që ne i mbajmë vetes për çdo projekt klient.

BASHKOHU

EKIPIT TONE

#

Do you need help overcoming life's challenges?

I’m here to help! Make the first step to improve your life by reaching out today.