Search
Close this search box.

Rover GNSS Alpha 4i

Alpha 4i i bën gjërat më të lehta për anketuesit globalë duke përdorur kornizën më të fundit të sistemit dhe një motor pozicionimi të nivelit të lartë SoC. Ajo shkon përtej kufijve të projektimit, duke ulur ngarkesën e punës me 50%, dhe është njëkohësisht me performancë të lartë dhe ka një madhësi kompakte.

● 380 g
● 98×53 mm
● 3 teknologji të jashtëzakonshme
● Navigim inercial 90°

Çmimi origjinal qe: 2.800 €.Çmimi i tanishëm është: 2.500 €. me TVSH

SKU INS008 Kategori , Tags , , ,

Informacion shtesë

Peshë 1,5 g/kg
Përmasa 40 × 30 × 15 cm
Brand

Alpha Surveying

Lista e paketimit

E bërë në mënyrë ideale, me peshë të lehtë


Materiali i guaskës:

E bërë me material nano dhe mbulesë të sipërme transparente ndaj valëve, Alpha4i është me strehim të detyruar nga aliazh alumini. Është me lidhës me fileto çeliku 316 molibden dhe ndërfaqe 5/8 pin.

24 frekuenca te 7 satelitëve kryesorë

Jetëgjatësi e gjatë e baterisë

3 Teknologji të jashtëzakonshme

Antenë pozicionimi me frekuencë të plotë 8 cm satelitore

Alpha 4i mbart antenën e pozicionimit me frekuencë të plotë të të gjithë satelitëve, e cila, për herë të parë, shkurton diametrin tradicional të antenës prej 11 cm në 8 cm, pa humbur asnjë sinjal. Me bartësin e rrezatimit me mikrovalë me frekuencë të lartë dhe teknologjinë e hendekut të brezit elektromagnetik, të kombinuar dizajnin e qendrës së fazës së katër pikave të furnizimit dhe rrezen e gjerë me fitim të lartë, Alpha 4i mund të marrë zgjidhje fikse të menjëhershme në lartësi të ulët dhe situata të ndërlikuara.

Gjenerata e fundit e çipit të pozicionimit global SoC

I integruar me brezin bazë të frekuencës radio të gjeneratës së fundit NebulasIV dhe algoritmin me precizion të lartë, çipi më i fundit SoC mbështet algoritmet e llogaritjes me frekuencë të plotë të të gjithë satelitëve. Gjurmimi i pavarur i pikës së frekuencës dhe anti-ndërhyrja me brez të ngushtë 60 dB, e bëjnë atë të vazhdojë pozicionimin edhe të humbasë sinjalin satelitor.

Sistemi operativ i integruar RTOS në kohë reale

Sistemi operativ RTOS i integruar i klasës ushtarake në kohë reale për herë të parë, Alpha 4i mund të plotësojë plotësisht kërkesat e zhvillimit të RTK dhe është më i pajtueshëm me skenarin e aplikimit IoT. Sistemi RTOS përdoret gjerësisht në anije kozmike, raketa, robotë, Tmall Elf dhe pajisje të tjera IoT për fuqia e tij më e ulët

Transmetues radio e brendshme UHF

Supports various working modes in global regions Support 410-470MHz full frequency band Compatible with various mainstream RTK protocols Output stable solution to 3KM base station surveying area Compatible with 35W external radio

Matje inercial 90°

Inicializimi i shpejtë IMU, mbështetja e matjes së pjerrësisë me saktësi 2CM kur këndi i animit është 60°. IMU mund të punojë ende në kënd të pjerrësisë 90° edhe 120°

Alpha 4i GNSS Specifikime Teknike

Alpha 4i GNSS

Alpha 4i – Brochure
  • Emri Dokumentit :Alpha 4i
  • Tipi Dokumentit :pdf
  • Madhesia :6.26MB

Shkarko

Me te shiturat

Përshëndetje atje! Shpresoj te jeni mire sot. Jam i emocionuar të ndaj me ju disa produkte të pabesueshme që kanë dalë nga raftet tona së fundmi! Përveç artikujve të mrekullueshëm që keni shfletuar tashmë, a mund t’ju sugjeroj të hidhni një sy në produktet tona më të shitura?

#

Do you need help overcoming life's challenges?

I’m here to help! Make the first step to improve your life by reaching out today.